Event

Online Congres: Hybrid IT infrastructure – 23 september 2020

PRAKTIJKDAG OVER HET MANAGEN EN ORKESTREREN VAN JOUW HYBRIDE IT OMGEVING

 

De oude wetten van IT gelden niet meer. De opkomst van Cloud Technologie heeft de manier waarop we aankijken tegen zaken als innovatie, flexibiliteit en schaalbaarheid voorgoed veranderd. Cloud ontsluit mogelijkheden die in het verleden ondenkbaar waren. Tegelijkertijd ontstaat er een nieuwe realiteit waarbij zaken als integratie en latency een nieuwe uitdaging vormen. Om moderne Cloud Technologie goed te integreren met bestaande on-premise omgevingen is het nodig om traditionele denkwijze overboord te gooien. Om dit te realiseren is actie uitermate gewenst: Get Cloud Done!

Meer informatie

Namens Axians zal ons innovatieteam aanwezig zijn. Collega’s Stefan Collet en Steven de Windt vertellen meer over next-gen infra intelligentie:

Verhoog de digitale wendbaarheid en innovatiekracht van de organisatie met next-gen infra intelligentie. Organisaties moeten nu hun digitale wendbaarheid en innovatiekracht verhogen om in onze meer dan ooit verbonden wereld relevant te blijven. Maar de bestaande infrastructuren en beheerprocessen zijn nooit ontworpen om het huidige tempo van verandering bij te benen. Om in de lead te blijven moet je jouw organisatie intelligentere digitale mogelijkheden bieden om zichzelf te kunnen blijven innoveren. In deze sessie vertelt Axians hoe je jouw mensen, fysieke apparatuur, data en applicatie workloads intelligenter en effectiever met elkaar verbindt met behulp van het next-gen infra intelligentie platform. Alleen op die manier houden jouw IT-specialisten meer tijd over voor dat wat er echt toe doet: bijdragen aan de kernactiviteiten en de ambities van jouw continu veranderende organisatie.

Bekijk sessie