Events

Virtual Event terugkijken: Next-Gen Infra en Orchestratie voor Finance

Technologie zet de financiële sector op zijn kop. Dankzij digitale innovatie bepaalt IT hoe effectief en efficiënt een organisatie is. Customer experience, introductiesnelheid van nieuwe producten en kosten: de IT-infrastructuur is de basis van alles. Ben jij als bank, verzekeraar of pensioenfonds al up to speed met deze nieuwe, digitale wereld? En hoe draagt automation en orchestration bij aan de wendbaarheid van financiële organisaties?

Hoe ga jij om met de digitale transformatie, innovatie, automation en orchestration? Tijdens deze Lunch & Learn sessie vertellen ervaringsdeskundigen je alles over next-gen infra intelligentie. Wat is het? En welke impact heeft het op jouw rol? Hoe laat je jouw infrastructuurplatform en team meebewegen met de nieuwste technologische mogelijkheden? Zodat je sneller kunt innoveren als financiële instelling.

Programma en sprekers

Hoe ontwikkelt de financiële sector zich richting 2025? Welke voorspelde IT-uitdagingen zijn er voor banken, verzekeraars en pensioenfondsen? De innovatietrein dendert maar door: wat moeten financiële instellingen doen om voorop te lopen?
Spreker: Bob Geurtsen

Een paar jaar geleden hadden we het nog over business-IT alignment. Nu is die term achterhaald. IT is de business. Hoe verhogen financiële organisaties de komende jaren hun digitale wendbaarheid en innovatiekracht? Hoe verfijn je de werking en ontsluiting van jouw digitale workloads tegen een lagere total cost of ownership? Stefan deelt de actuele trends, voorspellingen en ervaringen vanuit Axians, Gartner en MindCommerce.
Spreker: Stefan Collet

Paneldiscussie: CZ, Moneyou en MN over de stappen die zij maken tijdens de digitale transformatie. Welke keuzes maken zij als het gaat om de cloud, cybercrime, proesveranderingen en innovaties binnen hun IT-infrastructuur? Welke uitdagingen zien zij als het gaat om automation en orchestration? Een verhelderende discussie waar kennis en inzichten worden gedeeld.
Sprekers: Paul Crone, Kees Hillenius, William van Son

Drie waargebeurde scenarios: we laten zien waar het IT-team tegen aanloopt tijdens hun ondersteuning van jouw digitale transformatie. Hoe kunnen ze jouw vooruitgang versnellen met behulp van intelligente Networking, Datacenter en Multicloud technologieën?
Sprekers: Pierre van Elswijk, Jasper van Nederpelt en Jan Paul Smit